Őrmezei Közösségi Ház

Őrmezei Közösségi Ház
Tánc SZENIOR ÖRÖMTÁNC ALMÁSI JUDITTAL

Őrmezei Közösségi Ház

Állandó | 10:00 - 11:00

hétfő
szerda

SZENIOR ÖRÖMTÁNC ALMÁSI JUDITTAL

„MOZGÁS-ÖRÖM-AGYTORNA”

PRÓBÁLJA KI ÖN IS!
Gyermek és családi Ringató
Egyéb Systema Autentikus Orosz Harcművészet

Őrmezei Közösségi Ház

Állandó | 19:00 - 21:00

kedd
szerda

Systema Autentikus Orosz Harcművészet

Systema edzések az Őrmezei Közösségi Házban.

Könnyen tanulható, hatékony önvédelem

Az őrmezei lakótelep kelenfölddel határos szegletében található az intézmény, amely immáron könnyedén megközelíthető a 4-es metró őrmezei végállomásának köszönhetően. Őrmező közösségi háza a szabadidő hasznos eltöltésének számtalan lehetőségét kínálja, legyen az rekreáció, művészeti-kreatív tevékenység vagy szórakozás. A programok sokszínűek, hiszen megtalálhatóak itt gyermek és ifjúsági tánc- és mozgáskurzusok, felnőtt rekreációs-kondicionáló tanfolyamok, művészeti-oktatási tevékenységek, képzőművészeti amatőr csoportok, alkotó közösségek, emellett színházi, irodalmi, könnyű- és komolyzenei programok, pódiumbeszélgetések, hagyományokat ápoló rendezvények, táncházak, kiállítások.

Itt működik a nagyhírű amatőr nyugdíjas színtársulat, a Tarka Színpad, a külön épületben kialakított Alkotóház pedig a szenior korosztály számára alkotóművészeti műhelymunkának is teret kínál.

A ház nevéhez fűződik a kiemelt érdeklődés mellett zajló - több, mint egy évtizede rendszeresen lebonyolított - Őrmező Ünnepe, "a világ első számú őrmezei szabadtéri fesztiválja".

A Kelen Civil Nyugdíjas Klub az intézményhez csatolva, a Petzval utca 42. szám alatt működik, sok éves hagyomány alapján, gyakorlatilag teljes önállósággal, főként az itt működő nyugdíjas klubok tagjai számára nyújtva programkínálatot és közösségi teret.