Egy titkos kert a föld alatt, Budapest szívében – Akár ki is bérelheted

Titkos kert - Lazula

A Titkos Kert, mert tényleg ez a neve, egy 40 négyzetméteres, teljesen felszerelt rendezvényhelyszín, amelyet egy ház alagsorában alakított ki egy látvány és díszlettervező. Annak ellenére, hogy a föld alatt van, leginkább egy kerti lugasra emlékeztet. Mindezt a Nyugati tér közelében.

A helyszín kiválóan alkalmas terápiákhoz, tréningekhez, meghitt beszélgetésekhez ideális, de különleges hangulatú céges megbeszélésekhez. Hétvégi estéken bulihelyszínként is foglalható. 

A hétköznapokon legfeljebb éjfélig, szombaton azonban akár hajnali 2-ig is ki lehet bérelni a helyiséget. 10 fő részére szellős, de akár 20-an kényelmesen elférnek a helyiségben.

A foglalási és beléptetési rendszer teljesen 21. századi. Egy netes felületen, a titkos-kert-hu-n lefoglalod és kifizeted a kertet. Miután beérkezett az összeg, kapsz egy kódot, amivel bejutsz. 

A Titkos Kert tervezője Kiss Gabriella, aki a Magyar Képzőművészeti Egyetem Látványtervező Tanszékén oktat, emellett pedig keresett színházi díszlet- és jelmeztervező.

A foglaláskor egyedi dekorációt is lehet kérni, ami a találkozó témájához illeszkedik. Felkészültek születésnapi bulira, lánykérésre, leánybúcsúra és babaváró partira is.

A hely Facebok oldalán több kép is található: https://www.facebook.com/lazula.hu/

A foglalásért, elérhetőségekért és bővebb információért pedig ide érdemes kattintani: https://titkos-kert.hu/